الموضه والجمال

طريقه شاورمه الفراخ

المقادير :
300-1 جم صدور فراخ
2-ملعقة زبادي
3-ملعقة قرقم
4-ملعقة ثوم
5-عصير بصل
6-زيت زتون
7-زبدة
8-ملح
9-فلفل
10-ملعق شطة

11-فلفل الوان او رومي
12-بصل
13-طماطم
14-بقدونس

الطريقة:

1-ضعي صينيه تيفال ثم ضعي صدور الدجاج حتي يبيض لونها فقط ثم قومي بتقليبها علي الوجة الاخر اخرجي جميع قطع الفلية في طبق
2-قومي بتقطيع صدور الدجاج شرائح رفيعة ثم ضعي عليها عصير بصل و زبادي وثوم و قرقم وملح و شطة  وملعقة زيت زيتون
3-احضري صينيه ضعيها علي نار بقليل من الزيت ثم قومي يتقطيع الفلفل الالوان  والبصل وتقليبهم
4-احضرى صينيه لتحميربها قليل من الزبدة ثم قومي بأخذ كمية صدور الدجاج المتبلة وتحميرها في الصينيه مع التقليب 
5-قومي بوضع الفلفل والبصل علي الصينية الموجود بها صدور الدجاج ويقلب الجميع  علي نار هادئة 

6- ثم ضعيها في سرفيس التقديم المفروش بالبقدونس وحلقات الطماطم علي جانب السرفيس وصب الشاورمة في منتصف الطبق ويقدم معها سلطة طحينة بطاطس محمرة وكاتشب 
                                بالهنا والشفا
                 
-->

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
ثقافة بلا حدود